Trimite unui coleg
Imprimare
Abonare

Știri și evenimente

  • Lexington publică ediția 2015 a ghidului „Cum se fac afacerile în România” - Descărcați -
  • Lexington găzduiește în colaborare evenimentul „Implicațiile BEPS și de ce nu pot fi evitate în activitățile transfrontaliere”
  • Descărcați broșura noastră -
  • Abonează-te la newsletter-ul nostru

Cine suntem

Suntem un furnizor internațional de servicii de consultanță care oferă soluții personalizate unei game largi de clienți internaționali, inclusiv companii globale, fonduri de investiții și fonduri cu capital privat, afaceri de familie, persoane fizice cu potențial financiar ridicat, antreprenori locali și IMM-uri.
Fiind o companie de dimensiuni medii, dar care s-a dezvoltat rapid într-un timp foarte scurt, colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le oferi soluții personalizate, bazate pe obiective de afaceri comune. Atitudinea noastră proactivă ne permite să identificăm oportunitățile cele mai potrivite, la locul potrivit, și să răspundem nevoilor clienților noștri care sunt în căutarea unei relații pe termen lung cu un partener de încredere, străduindu-ne în același timp să atingem echilibrul optim între standarde ridicate adaptate la nevoile clienților și avantajul de a colabora cu echipa noastră dedicată.

Ce oferim

Lexington este o companie multidisciplinară de dimensiuni medii care oferă partenerilor săi asistență consultativă și de conformitate, venind în completarea structurilor existente și oferind o gamă largă de servicii societăților nou-înființate.

Ne-am construit compania în jurul unor concepte de bază: proactivitate, servicii profesionale complete și atenție personală acordată clienților noștri.

Mandate de reprezentare

O companie globală de software cu sediul în Statele Unite a contractat Lexington pentru a oferi asistență în ceea ce privește conformitatea fiscală și serviciile corporative pentru filialele sale din România.

O întreprindere de familie din Franța a apelat la Lexington pentru a soluționa un litigiu cu autoritățile fiscale române în ceea ce privește TVA și impozitele cu reținere la sursă.

Un operator albanez de telecomunicații a contractat Lexington pentru servicii de consiliere la intrarea pe piață și servicii statutare și administrative complete.

Un grup belgian de retail a apelat la Lexington pentru consultanță fiscală în achiziționarea unei entități românești.

1000 caractere rămase