Trimite unui coleg
Imprimare
Abonare

Cariere Sunteți în căutarea unui loc de muncă?

Echipa

Lexington este reprezentată de o echipă cu înalte calificări în domenii variate de activitate, având cunoștințe tehnice excelente în domeniul dreptului fiscal național și internațional, precum și o înțelegere completă a mediului de afaceri autohton. Partenerii și consultanții noștri colaborează îndeaproape cu clienții pentru a dezvolta și a aplica soluții fiscale cu impact asupra modelului și implementării strategiilor de afaceri ale acestora.
Întreaga echipă Lexington este dedicată excelenței, integrității și calității superioare a serviciilor pe care le oferă clienților. Ne străduim să înțelegem nevoile clienților noștri, le oferim consultanță și îi ajutăm să implementeze soluții pentru a-și optimiza atât procedurile și strategiile de afaceri, cât și economiile.

Cariere

La Lexington, știm că echipa care ne reprezintă este cheia succesului. Credem cu tărie că putem adăuga valoare și că putem câștiga încrederea clienților investind timp și eforturi semnificative în formarea, dezvoltarea și specializarea colectivului nostru.
Ne-am angajat să oferim servicii profesionale integrate, având ca fundament o cultură a valorilor umane și fiind bazate pe munca în echipă.

Posturi vacante: Consultant fiscal senior

DEVENIȚI PARTE DIN ECHIPA LEXINGTON

1000 caractere rămase