image

Calitate

Ne-am angajat să oferim cel mai înalt nivel de calitate și suntem de mult timp în top în ceea ce privește demersurile de a ne îmbunătăți standardele serviciilor. Compania noastră a primit certificarea ISO 9001 din partea Lloyd’s Register. În calitate de furnizor de servicii autorizat, aplicăm standarde stricte de calitate a serviciilor și de competență a personalului.

Experiență

Echipa noastră înțelege într-o manieră unică piețele și nevoile clienților, oferind o gamă completă de servicii corporative de asistență pentru structuri offshore și onshore, de la cele mai simple la cele complexe. Majoritatea partenerilor din echipa noastră sunt experți care s-au perfecționat și au dobândit experiență în principalele capitale financiare ale lumii.

Abordare

Caracterul multidisciplinar, calitatea și flexibilitatea serviciilor ne permit să creștem satisfacția clienților în condiții comerciale agreate de comun acord. Lexington Corporate Services s-a extins constant în ultimii ani și a dobândit o reputație de prim rang ca furnizor de servicii demn de încredere. Standardele noastre profesionale și așteptările cu privire la modul în care ne desfășurăm activitatea ca echipă sunt fără echivoc. Echipa noastră are o înțelegere unică a piețelor și a cerințelor clienților, oferind o varietate de servicii de consultanță. Suntem conștienți de faptul că trebuie să fim cu un pas înaintea clienților noștri și să le cunoaștem întotdeauna nevoile. Reușita noastră rezultă și din faptul că fiecare membru al echipei este încurajat să obțină calificări profesionale formale recunoscute în domeniile lor de activitate și să aibă o dezvoltare profesională continuă, oferind fiecăruia posibilități de a aprofunda cunoștințele în practică. De aceea suntem mândri de partenerii și de echipa noastră alcătuită din experți contabili, consultanți fiscali sau membri STEP.

Contact

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Telefon: + (40) 31 4015 1017
Fax: + (40) 31 4015 1018

Echipa noastră


Căutați un consultant

Afilieri


AmCham (Camera de Comerț americană)

AHK (Camera de Comerț germană)

CCIFER (Camera de Comerț franceză)

International Referral
STEP
GLE
1000 caractere rămase